Palvelut

Kouvolan Autopesu on täyden palvelun autopesula - kaikki auton fiksaukset yhdestä paikasta!
Auton vahaus Kouvola

Vahaus

Auto kannattaa vahauttaa pari kertaa vuodessa. Suomen vaativissa sääolosuhteissa vaha antaa hyvän suojan maalipinnalle, pitää sen kiiltävänä ja se on helpompi pitää puhtaana. Autolle sopiva vaha valitaan maalipinnan kunnon ja asiakkaan toiveen perusteella.
Auton käsinpesu Kouvola

Käsinpesu

Auton käsinpesu on hyvä vaihtoehto konepesulle, sillä se on hellävarainen maalipinnalle ja antaa loistavan pesutuloksen, johon harvat koneet kykenevät.
Auton myllytys eli koneellinen kiillotus Kouvola

Koneellinen kiillotus eli myllytys

Koneellinen kiillotus eli myllytys tekee auringonpolttamasta, elottomasta ja naarmuisesta maalipinnasta ”kuin uuden”. Myllytyksessä maalipinnasta poistetaan laikan ja kiillotusaineen avulla hienon hieno kerros, jolloin pienemmät naarmut häviävät näkymättömiin ja häiritsevimmätkin viat paranevat vanhasta.
Auton sisätilojen siivous Kouvola

Sisätilojen siivous

Säännöllinen sisäsiivous estää likaa pinttymästä pintoihin ja istuinten imurointi harventaa pesutarvetta. Puhtaiden ikkunoiden lävitse näkee hyvin ja samalla turvallisuus paranee. Omasta viihtyvyydestä puhumattakaan.
Auton penkkien pesu tai nahkapenkkien puhdistus Kouvola

Penkkien pesu

Penkkien päälliset likaantuvat ajan myötä ja niiden puhdistus kotioloissa on varsin haastavaa. Penkit pestään liikkeessämmme vesipesulla, käyttäen apuna painehuuhtelulaitetta, näin penkeistä tulee puhtaat ja raikkaat. Sisätilojen siivousta ja penkkien pesua voidaan vielä tehostaa otsonoinilla.
Auton kestopinnoite Kouvola

Kestopinnoite

Kestopinnoite ei ole vaha, vaan auton maalipintaa suojaavaa pinnoite, joka antaa syvän lasimaisen kiillon ja torjuu haitallista UV-säteilyä hidastaen maalipinnan hapettumista ja värin haalistumista. Likaa ja vettä hylkivä pinta helpottaa auton pinnan puhtaanapitoa.
Auton hajunpoisto eli otsonointi Kouvola

Hajunpoisto eli otsonointi

Otsonoinnilla pystytään poistamaan autosta monet hajut, kuten tupankansavu, eläintenhaju ja niiden allergeenit, home, bakteeri, ruoka,- ym. epämiellyttävät hajut. Otsonoinnin vaikutus perustuu sen happiradikaaliin sähkövaraukseen, joka kykenee hajottamaan molekyylit puhtaaksi hiilidioksidiksi, vedeksi ja hapeksi. Joten hajua ei peitetä millään, vaan se "hajoitetaan".
Auton tuulilasin korjaus Kouvola

Tuulilasin korjaus - kiveniskun paikkaus

Joskus ohiajavasta autosta sinkoaa voimalla kivi tuulilasiin, joka jättää pienen särön. Korjauta särö pikimmiten, sillä monesti se leviää.
Auton moottorin pesu Kouvola

Moottorinpesu

Moottori kannattaa pestä noin 2 vuoden välein. Tarvittaessa useamminkin, varsinkin jos on ollut öljyvuotoa (saattaa aiheuttaa tulipalovaaran).
Auton nouto autonpesuun kotoa Kouvola

Auton noutopalvelu

Onko hankaluutena tuoda auto siivoukseen? Onko aikataulusi tiukka? Voimme halutessasi noutaa ja palauttaa autosi sovitusta paikasta, sovittuna aikana.
Muut autonhuollon tehtävät Kouvola

Muut palvelut

Teemme omien palveluidemme ohella myös pienimuotoisia huoltoja, esim. täytämme lasinpesunesteet, tarkastamme öljyt, vaihdamme pyyhkimet yms. Voimme viedä puolestasi myös auton katsastukseen tai vaihtaa renkaat niin sovittaessa.

UUTISKIRJE

©  Kouvolan autopesu. All rights reserved.